arrow_upward

Joint Congress of 7th AOM, 45th JSM

Schedule

Preliminary Schedule
Schedule of 7th AOM / 45th JSM 2018
May 18 May 19 May 20
Room Kyoyo-Daiichi room No.1 Kyoyo-Daiichi room No.1 Kyoyo-Daiichi room No.1
8:30
 
  Opening Ceremony (10min)
9:00 9:00-10:00 (60min.)
Free Paper 1
9:00-10:00 (60min.)
Free Paper 2
9:00-10:00 (60min.)
Free Paper 3
 
 
 
 
 
10:00 Coffee break 20min. Coffee break 20min. Coffee break 20min.
 
  10:20-11:50 (90min.)
Symposium 1
10:20-11:00 (40min.)
Educational lecture 2
10:20-11:50 (90min.)
Symposium 5
 
 
 
11:00 Coffee break 10min.
  11:10-12:10 (60min.)
Symposium 3
 
 
 
  Coffee break 10min. Closing Remarks (10min.)
12:00 12:00-13:00 (60min.)
Luncheon seminar 1
 
  Coffee break 10min.
  12:20-13:20 (60min.)
Luncheon seminar 2
 
 
 
13:00 13:00-13:30 (30min.)
AOM General meeting
13:00-19:00
Optional tour
 
  Coffee break 10min.
  Coffee break 10min. 13:30-14:10 (40min.)
Special lecture 2
  13:40-14:20 (40min.)
Special lecture 1
 
14:00
  14:10-15:40 (90min.)
JSM General meeting
  14:20-15:00 (40min.)
Educational lecture 1
 
 
 
15:00 Coffee break 10min.
  15:10-16:20 (70min.)
Poster session
(Kyoyo-Daini room No.2)
 
 
  Coffee break 10min.
  15:50-17:50 (120min.)
Symposium 4
16:00
 
  16:20-17:50 (90min.)
Symposium 2
 
 
 
17:00
 
 
 
 
    Photo session
18:00
   
 
 
 
 
19:00 19:00-21:00
Banquet dinner
 
 
 
 
 
 
20:00